​Олександр Пизін – про перший місяць роботи центру «Драйв-медікал»

28.08.20, 12:00
​Олександр Пизін
​Олександр Пизін

Вже місяць, як у Кропивницькому працює новий медичний центр “Драйв-медікал”, команда якого надає пацієнтам фахові та затребувані послуги. Сьогодні ми розпитали головного лікаря центру - дитячого нейрохірурга вищої категорії Олександра Пизіна.

- Олександре Володимировичу, про які перші досягнення у роботі центру «Драйв медікал» можна сьогодні говорити?

- Я вважаю, що ці досягнення пов’язані з тим, що за такий короткий час медичний центр зміг зарекомендувати себе як установа з якісним ненав'язливим сервісом, тобто послугою, яка надана висококласним фахівцем для пацієнтів будь-якої вікової категорії в комфортних умовах. Про це говорять відгуки наших перших пацієнтів. “Драйв-медікал” називають центром, який можна порадити своїм близьким і друзям, куди хотілося б у разі необхідності прийти повторно, прийти зі своєю дитиною, щоб не стояти в чергах і поменше контактувати з оточуючими. Центром, де до тебе прислухаються та дадуть пораду із найбільш актуальних питань щодо стану твого здоров’я. За цей час ми встигли впровадити такі послуги, як виклик педіатра додому, а також профілактичний огляд у педіатра.

- В якому напрямку варто працювати центру, щоб максимально якісно і повно забезпечити потреби пацієнтів міста?

- Переконаний, що стратегічною метою центру є створення більшої кількості якісних послуг для різних вікових груп населення, а також надання нашим пацієнтам допомоги комплексного характеру. До речі, саме ці напрямки роботи вказані як основні безпосередньо у логотипі нашого закладу: Діагностика, Лікування, Реабілітація. Ми працюємо над тим, щоб у перспективі пацієнти отримували не тільки якісну консультацію фахівця, а й проходили увесь цикл, включаючи лабораторне обстеження та інструментальне обстеження з подальшим лікуванням. Зараз ми активно працюємо над питанням реабілітації хворих, адже маємо можливість з цією метою залучити матеріальну базу фітнес-центру «Драйв» з його фахівцями та відповідним курсом реабілітації, де цього вимагає випадок.

- Які ще партнерські та ділові контакти налагоджені?

- Наразі ми вже підписали угоди з нашими партнерами щодо проведення лабораторних досліджень. Наші пацієнти можуть здати аналізи, зокрема, відбувається забір крові та інших біоматеріалів прямо у нашому медцентрі, що є дуже зручним для пацієнта. Також підписані угоди із партнерами про проведення інструментальної діагностики, якої немає у нашому медцентрі,щоб клієнти центру не витрачали час на пошуки та вивчення варіантів найбільш якісних досліджень. Звісно, це економить людям і час, і нерви, і гроші.

- Яких спеціалістів не вистачає у складі команди центру?

– Ми працюємо над підвищенням якості надання послуг та розширенням складу фахівців нашого центру. Постійно збираємо та систематизуємо відгуки та пропозиції через Фейсбук-сторінку та Інстаграм-профіль. І вже знаємо про гострий запит на консультації лікарів, яких у нас ще немає, як для дорослих, так ї для дітей. Вже з початку вересня у нашому центрі вестиме прийом відомий лікар-кардіолог. Ми будемо постійно працювати, щоб створювати нові можливості нашим пацієнтам для якісного лікування та проходження обстежень у медичному центрі “Драйв-медікал”.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!