80 відсотків податків на доходи мають залишатися в місцевих бюджетах

03.03.21, 14:00

Днями відбулося засідання Ради розвитку громад та територій, на якому виступили члени Правління АМУ – Тернопільський міський голова Сергій Надал, Маріупольський міський голова Вадим Бойченко, а також мер міста Золотоноша Віталій Войцехівський,- йдеться у повідомлені Асоціації міст України.

Звертаючись до присутніх Тернопільський міський голова Сергій Надал відзначив, що Конгрес місцевих і регіональних влад може допомогти ефективніше працювати органам місцевого самоврядування, органам державної влади, а найголовніше — вирішити проблеми людей. Також він висловив позицію Асоціації міст України щодо необхідності у наступному бюджетному процесі збільшити частину ПДФО, яка буде зараховуватися до місцевих бюджетів.

«Попереду нас чекає багато викликів, які слід вирішувати разом. Адже у всіх нас єдина мета – сильна, незалежна, унітарна Україна», - наголосив Сергій Надал. Відео виступу Тернопільського міського голови С.Надала дивіться ось тут

Збільшити частку зарахування ПДФО до місцевих бюджетів до 80% підтримали у своїх зверненнях до Президента і Вадим Бойченко, міський голова Маріуполя та Віталій Войцехівський, мер міста Золотоноша Черкаської області. Нагадаємо, Кіровоградщину на заходів представляли очільники громада- членів АМУ Андрій Райкович, Юрій Гульдас та Сергій Кузьменко, голова ОДА Андрій Назаренко та голова обласної ради Сергій Шульга.


Матеріал створено за інформацією Асоціації міст України



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!