Колишнього іноземного студента примусово видворять з Кропивницького

18.05.21, 12:00

У Кропивницькому вдруге під час перевірок виявлено порушника міграційного законодавства громадянина Федеративної Республіки Нігерія, який цього разу буде примусово видворений з України.

У 2018 році 43-річний нігерієць приїхав в Україну навчатись в одному з вищих начальних закладів міста Кропивницький. Згодом його відрахували з університету і надалі підстав перебувати легально чоловік не мав. Однак у визначений строк не залишив Україну, як того вимагає закон.

У березні 2021 року працівники Фортечного РВ Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області притягнули його до адміністративної відповідальності згідно з ч. 1 ст. 203 КУпАП та прийняли рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни, яке іноземець не виконав. За позовом Управління ДМС судом прийнято рішення про примусове видворення його за межі України.

Наразі працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС та відділу міграційної поліції Головного управління Національної поліції забезпечили поміщення громадянина Нігерії до Державної установи «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України» для подальшої реалізації примусового видворення.


Джерело: Управління ДМС у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!