Майстер-класи у Чижевського

13.07.21, 16:00

Десять захоплюючих, креативних майстер-класів пропонує дорослим і маленьким кропивничанам та гостям обласного центру бібліотека імені Дмитра Чижевського.

Бажаєте відчути себе дизайнером? Беріть участь у наших майстер-класах з виготовлення листівок. Авторських і неповторних, які стануть чудовим подарунком важливій для вас людині. Чи зробіть щось в техніці квілінгу, або паперової філігранні. Гарно звучить? А як круто власноруч створювати з різнокольорових смужок листівки, картини, панно – що завгодно!

Чи колись пробували зайнятися ниткографією? О, це чудова сучасна техніка, яка просто спонукає до творчості! Нитка утворить силует, який доповнить ваша безмежна фантазія. Ниткографія змінить страх та скутість перед проявом власного творчого Я.

Цьому, до речі, допоможе ще один захоплюючий майстер-клас з такої креативної техніки малювання як монотипія. Вловлювати у довільних плямах абстракції чи знайомі предмети та перетворювати їх у щось нове так захопливо! Це вільний творчий процес, в якому можна і потрібно порушувати усі усталені правила.

Майстер-клас з розпису – можливість наблизитися до традиційного українського декоративного мистецтва настінного малювання, розпису печі, меблів та посуду. Є косівський розпис, для якого характерними є білий, зелений колір та охра. Є васильківський. Його створюють виключно червоним, синім та жовтим кольорами. Петриківському притаманний рослинний орнамент в стилі українського бароко, а опішнянський розпис включили у перелік об'єктів нематеріальної культурної спадщини України.

Майстер-клас з флористики – можливість стати на шлях оволодіння витонченим мистецтвом створення композицій, колажів, листівок чи закладинок, використовуючи тендітний сухоцвіт.

Зараз в тренді екоторбинки. Наштампованих – купа у будь-якому супермаркеті. А от розписати свою, власну, унікальну можна в нашій бібліотеці! Як і створити щось особливе за допомогою чарівної ручки на майстер-класі з 3D-моделювання. Варто провести гаджетом і ваша фантазія здобуде форму, колір і текстуру.

Зацікавились? Завітайте до обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського. Все необхідне для творчості в нас є!


текст - Лариса Семенова, відділ соціокультурної діяльності.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!