"Пісні допомагають випустити пар". Лікар Андрій Гардашніков виступив з акустичним концертом на даху

07.09.21, 16:00

Лікар-онколог Андрій Гардашніков виступив з акустичним концертом на даху Гончаренко центр. Він переспівує пісні інших виконавців та пише власні. Послухати творчість лікаря прийшли 20 кропивничан.

Концерти під відкритим небом тут проходять вже другий місяць поспіль, розповіла Суспільному директорка центру у Кропивницькому Вікторія Талашкевич. "Оскільки осінь надихає на романтичні речі, раз на два тижні ми вирішили робити акустичні концерти на даху. Я зробила оголошення в Facebook – попросила тегати музикантів, які готові виступати тут. Обрали Андрія Гардашнікова".

На свій перший акустичний концерт на даху Андрій Гардашніков прийшов після роботи. Музика допомагає розслабитися після важкого дня, розповів лікар-онколог.

"Так, я трохи втомлений, тому маю надію, що добре відпочину під час концерту. Музика допомагає мені випустити пар. Якщо я відчуваю напруження після роботи, можу зіграти декілька "злих" пісень, відкричатися як належить і мені відразу стає легше".

Музикою Андрій Гардашніков займається з семи років. Закінчив музичну школу по класу фортепіано і кларнет. Грати на гітарі навчився самостійно.

За словами Вікторії Талашкевич, другого жовтня на даху Гончаренко центр виступатимуть музиканти Анатолій Дон і Тетяна Яковенко. Вхід на концерти просто неба безкоштовні.

текст і фото - Наталя Трішина, Суспільне Кропивницький



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!