​У Маловисківській громаді відремонтовано майже тисячу квадратних метрів дорожнього покриття

16.09.21, 10:00

За три місяці працівниками КП ,,Мала Виска МКП" проведено ямковий ремонт 960 квадратних метрів вулиць та провулків міста, де є асфальтове покриття. Це левова частка від запланованого обсягу, який громада декларувала у Програмі соціально – економічного розвитку на 2021 рік,- йдеться у повідомлені Кіровоградського РВ АМУ.

Роботи проводяться працівниками комунального підприємства «Мала Виска МКП» за допомогою ремонтеру 2 патчер причіпний ТДС TRAILED PATCHER MPA 6.5 W, який громада отримала в рамках програми міжнародної підтримки. Власний внесок громади у придбання ремонтеру минулого року склав трохи більше 885 тисяч гривень. Техніка прибула в громаду наприкінці минулого року і вже встигла добре послужити комунальникам при розчищенні снігових заметів узимку. А тільки – но дозволили погодні умови розпочались ремонти місцевих доріг.

«Конструкція цієї машини, призначеної для усунення досить глибоких пошкоджень дорожнього покриття методом струменево-ін'єкційного пневмонабризгіванія бітумної емульсії і щебеню. При цьому попередньої підготовки реставрується ділянки дороги іншим технічним засобом не потрібно. Для придбання бітумної емульсії та щебеня цього року з бюджету громади виділено близько 300 тисяч гривень. Після проходження навчання працівники комунального підприємства можуть самостійно проводити роботи. Єдине обмеження – температурний режим. Ремонтні роботи можливі при температурі не нижче 17 градусів тепла. Тож для завершення запланованого лишилось не так багато часу. Важливий кожен день і кожна година», - констатує Юрій Гульдас, голова Маловисківської міської ради.

Після адмінтерреформи до вже створеної Маловисківської громади приєднано 6 населених пунктів (три сільських ради), де ситуація із якістю місцевих доріг залишає бажати кращого. Тож принциповим для міської ради було рішення проведення ремонтів у всіх 16 населених пунктах громади.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!