Виявлено 12 порушників міграційних правил

22.09.21, 12:00

У рамках відпрацювань з протидії нелегальній міграції під умовною назвою "Мігрант" протягом минулої доби працівниками підрозділів УДМС у Кіровоградській області за порушення міграційного законодавства складено 7 адміністративних протоколів відносно іноземців (ч. 1 ст. 203 КУпАП), оштрафовано 5 громадян України (ст. 204-205 КУпАП) та прийнято 2 рішення про примусове повернення іноземців до країн походження.

Так, відносно 37-річного громадянина Республіки Вірменія Новоархангельським сектором прийнято рішення про примусове повернення. Примусове виїде з України й громадянин Грузії за рішенням Маловисківського сектору. Обоє іноземців прострочили безвізовий період перебування в Україні.

Того ж дня працівники Кропивницького сектору УДМС спільно зі співробітниками відділу міграційної поліції ГУНП в області провели рейд місцями стихійної торгівлі. В одному з мікрорайонів Кропивницького виявлено громадянина Азербайджанської Республіки, який торгував без дозволу на здійснення підприємницької діяльності. Іноземця оштрафовано на 1700 грн за порушення міграційних правил, інформує Управління ДМС у Кіровоградській області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!