​За місяць жителі Кіровоградщини витратили в автосалонах 5,8 млн доларів

17.11.21, 14:00

У жовтні у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 190 нових авто на загальну суму 5,8 млн доларів. Серед цих авто найпопулярнішою моделлю був китайський кросовер CheryTiggo.

Позашляховики та кросовери склали 81% від зареєстрованих у жовтні машин. Авто, що обладнані дизельними моторами, становили 30% ринку. Середня вартість кожного автомобіля перевищила 30 500 доларів, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Renault було найпопулярнішим брендом в регіоні. У жовтні зареєстрували понад 30 таких автомобілів на суму понад 570 тис. доларів. Кросовер CheryTiggoстав бестселером серед моделей і покрив 10% продажів. Крім нього часто купували RenaultDusterі ToyotaLandCruiserPrado.

Загалом у жовтні в Україні зареєстрували 7 850 нових авто на загальну суму 255 млн доларів. Серед цих авто найпопулярнішою моделлю був корейський кросовер KiaSportage. Також українці придбали два RollsRoyceCullinan (кожен по 500 тис. доларів) і один Ghost (380 тис. доларів); один AstonMartinDBX (275 тис. доларів); шість PorschePanamera (кожен по 132 тис. доларів) і шість MaseratiLevante(кожен по 82 тис. доларів).

Нагадаємо, впродовж трьох кварталів 2021 року у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 1 305 нових автомобілів. На покупку цих авто витратили 38 млн доларів, а найпопулярнішою моделлю був кросовер RenaultDuster.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!