Катеринівська сільська рада вступила до Асоціації міст

01.12.21, 14:00

Катеринівська сільська рада Кропивницького району ухвалила рішення про вступ до Кіровоградського РВ АМУ та Всеукраїнської «Асоціації міст України», - йдеться у повідомленні організації.

Катеринівська територіальна громада стала сороковим членом Кіровоградського регіонального відділення Асоціації міст України. Рішення про вступ до організації набуло чинності з моменту ухвалення. Згоду ж на приєднання до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» мають ухвалити члени Правління на найближчому засіданні.

«Нині регіональне відділення Асоціації міст України об’єднує 40 з 49 територіальних громад. Ми підтримуємо активну комунікацію, по можливості проводимо спільні заходи. Громади- члени АМУ в області мають можливість отримувати великий спектр консультаційних послуг і на регіональному, і на загальнодержавному рівні», - повідомила Валентина Остапчук, консультантка з комунікації Кіровоградського РВ АМУ.

На даний час до Асоціації міс України входить 954 територіальні громади, серед яких села, селища, малі, середні та великі міста.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!