​Хай буде мир на Україні! У Кропивницькому провели акцію

05.04.22, 12:35

1 квітня у Кропивницькому на прибудинковій території головної книгозбірні області - ОУНБ імені Дмитра Чижевського відбулася вулична акція «Хай буде мир на Україні».

Цією акцією працівники бібліотеки нагадали українцям про те, що найбільша у світі цінність – це мир. І ця тема особливо болюча у такі нелегкі часи для нашої країни. Для кропивничан та гостей міста бібліотекарі виготовили паперових голубів – символів миру – та запропонували на їхніх крилах написати побажання на підтримку Збройним Силам України у боротьбі з російськими окупантами за нашу свободу та незалежність.

Містяни писали прості, зрозумілі і такі важливі для кожного з нас побажання: щоб якомога швидше закінчилася війна на нашій землі та запанував мир, щоб ми жили у незалежній мирній Україні, щоб повернулися живими всі, хто зараз так героїчно боронить нашу країну, щоб відбулася відбудова міст, зруйнованих російськими загарбниками, щоб більше ніколи не було чути звуків повітряної тривоги, щоб завжди були посмішки на обличчях дітей і щоб всі ті, хто руйнує життя та влаштовує геноцид проти українського народу, були покарані.

До акції долучилися як жителі міста, так і внутрішньо переміщені особи. Це були люди різної статі та віку, навіть малеча. Ще не вміючи писати, вони висловлювали свої побажання малюнками.

Листівки з побажаннями та гуманітарною допомогою працівники бібліотеки відправлять українським військовим.

авторка: Наталія Ракуленко, відділ документів з економічних, технічних та природничих наук.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!