​Сучасні медіа у часи змін: Хто такі інфлюенсери і для чого потрібен Інстаграм?

19.08.22, 18:00

У п’ятницю, 19-го серпня у приміщенні освітньо-культурного простору “Кропивницький Гончаренко Центр” відбулася інформаційна зустріч з медіаосвіти для осіб поважного віку на тему “Сучасні медіа у часи змін".

Інфлуенсер - це людина, думка якої має значення для певної аудиторії. Найчастіше вона взаємодіє з цією аудиторією через соціальні мережі: Instagram, Facebook або YouTube. Про інфлюенсерів поважного віку говорили сьогодні у Кропивницькому учасники та учасниці інформаційного семінару, який провели експерти громадської організації “Прес-клуб реформ” Роман Пикалюк та Дмитро Шульга.

Інформаційний семінар був присвячений обговоренню питань, як шукати теми для своїх комунікаційних каналів та блогів у соціальних мережах, чим можна привернути увагу аудиторії, якими є аналоги профілі та сторінки, що їх ведуть люди поважного віку за кордоном. Також це був і практикум щодо створення власних каналів комунікацій у соціальних мережах та традиційних медіа.

Зокрема, Роман Пикалюк запропонував присутнім кілька історії блогерів із різних країн світу, які у досить поважному віці - 70+, 80+ і старшому, - змогли знайти своє місце в інформаційному просторі. Далі Дмитро Шульга запропонував кілька концепцій, базуючись на яких учасники та учасниці заняття можуть започаткувати власні комунікації у сучасному інформаційному просторі. Таким чином вони підвищили свій рівень знань з грамотності споживання та використання сучасних медіа, а також щодо блогінгу як такого.

Наступна зустріч у рамках цього проекту - у п’ятницю, 26-го серпня і почнеться також о 12.00 у Кропивницькому Гончаренко центрі.

Насамкінець зауважимо, що захід було організовано НРГО “Прес-клуб реформ” у рамках проєкту “Критичне мислення та гігієна інформації в часи пандемії та інформаційної ери”, що реалізується громадським об’єднанням «Суспільство і право» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (проект Німецького фонду Маршалла США) за фінансової підтримки Європейського Союзу. Погляди учасників заходу не обов'язково відображають офіційну позицію Європейського союзу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!