Україна та Європа: Спільні цінності і вектори розвитку

18.10.22, 15:30

У рамках діяльності команди експертів та експерток команди «Team Europe Кропивницький», яку підтримує Представництво ЄС в Україні, цими днями у місті проходить серія заходів для підлітків та молоді, присвячених європейській інтеграції України.

Зокрема, сьогодні, 18 жовтня в освітньо-культурному просторі «Гончаренко центр» зібралася молодь, яка навчається у закладі «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі». Зважаючи на тривогу та обстріли в Україні, захід відбувся онлайн. Але відбувся, і це чудова новина.

Проводив квіз Андрій Флоренко. Перший конкурс стосувався мов Європейського союзу, другий - інституцій ЄС та їхніх повноважень, третій був музичним, а четвертий - візуальним.
У середу, 19 жовтня планується ще два заходи - один онлайн, в Інтернеті, а інший офлайн - у живому просторі. Перший квіз з призами для молоді почнеться о 15.00 на платформі Zoom, і зареєструватися до участі в ньому можна з будь-якого куточну Кіровоградської області за посиланням: https://cutt.ly/1BGAvWk

Другий квіз з призами для молоді почнеться у середу, 19 жовтня о 18.00 офлайн, заплановано квіз з призами для молоді із числа мешканців міста та ВПО, яка відвідує творчий простір «Gogle87», що його створив у Кропивницькому актив організації «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

Також, якщо студенти у Кропивницькому цього тижня почнуть навчатися офлайн, у четвер команда "Team Europe Кропивницький" проведе квіз з призами для молоді в Економіко-технологічному інституті ім. Роберта Ельворті.

Слідкуйте за анонсами подій на ФБ-сторінці команди «Team Europe» - https://www.facebook.com/teameuropekr та підписуйтесь на профіль ініціативи в мережі Інстаграмі: https://instagram.com/teameuropekrop Записуйтесь на участь у квізах, приходьте!

Заходи проходять за підтримки Представництва ЄС в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!