Презентація-дегустація від команди "Молодіжна кухня"
У вівторок, 28 березня волонтери Крива Катерина і Вадим Бондаренко презентували проєкт "Молодіжна кухня", в якому молодь від 14 до 24 років фасують сухі супи та борщі для цивільних людей на деокупованих територіях - для учнів та учениць Коледжу харчування і торгівлі.
Після презентації у Гончаренко центрі присутні юнаки та дівчата мали можливість посмакувати сухим борщем (звичайно, звареним, дякуючи плитці, яку подарувала простору Ганна М'ятович!).
Молодь із Кропивницького коледжу харчування та торгівлі оцінили ідею збору пластикових кришечок - за допомогою їх здачі на переробку можна зібрати кошти, які йдуть на різні волонтерські потреби.
Активісти проекту "Молодіжна кухня", які активно волонтерять, популяризують молодіжне волонтерство у сфері продовольчої безпеки, аби більше добрих і корисних справ юнаки та дівчата могли робити у своїх громадах.
Проєкт "Молодіжна кухня" втілює Агенція сталого розвитку "Хмарочос" у партнерстві з ГО "Добромир" у рамках програми "Розвиток і підтримка молоді Кіровоградської області через молодіжні ініціативи та UPSHIFT", яку реалізує ГО "Слов'янський культурний центр "Задзеркалля" @ngozadzerkallya у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine #МолодіжнаКухня
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?