​Кольоровий всесвіт Людмили Кривенко

23.10.23, 18:54

В чудову пору середини осені у відділі мистецтв обласної книгозбірні калейдоскопом кольорів відкрилась художня виставка майстрині Людмили Кривенко. Така улюблена і очікувана містерія порадувала відвідувачів та гостей новими витворами з арт-квілту, крейзі, клаптикового шитва та художнього стеблування.Також були представлені роботи, які вже встигли полюбити поціновувачі творчості цієї самобутньої іпозитивної художниці клаптикового мистецтва.

37 картин наповнилимистецьку залу світлом та затишком кольоровоїгармонії.Безлічтеплих і щирихслівлунало в цей день на адресу ЛюдмилиІванівнивідколег-майстриньЛюдмилиЧистякової та ІриниКудревич, журналісткиВалентини Бажан, меценатки ІриниСаєнко, музейниківГанниОсіпової, ВітиЧернової та Павла Рибалка, видавчиніТамариСаміляк.Осінні хризантеми наповнювали залу своїм терпким і свіжим ароматом…

За доброю традицією мисткиня приготувала до 50 подарункових сюрпризів –розіграш картин, шоперів, ланч-матів, ляльок-мотанок, сумок, прихваток, серветок. Атмосфера позитиву та радостізахопилавсіх присутніх на відкритті виставки.

Картини, «написані» клаптикамияскравоїтканини, вважаютьсядосить молодим рукоділлям, щознаходиться на кордоніміж декоративно-ужитковим та образотворчиммистецтвом. Твори Людмили Кривенко – цеживопис, виконаний особливим «фарбами». Це картини, які запрошують глядача у свій світ, наповнений сонцем та морем, весняним дощем та оксамитом квіткових бутонів, запахом яблук та полуденного різнотрав'я. Кожна з них неповторна, адже створена серцем, душею і великим талантом пані Людмили.

Запрошуємо всіх на яскраве свято мистецької осені до бібліотеки Чижевського!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!