Кубок вдячності Силам Оборони України

01.10.24, 16:49

Майже 40 тис. гривень було зібрано протягом першого бейсбольного турніру «Кубок вдячності Силам Оборони України», який відбувся у Кропивницькому наприкінці вересня.

«Кубок вдячності Силам Оборони України» – турнір, ініційований гравцями та тренерами бейсбольних команд нашого міста на знак вдячності захисникам і захисницям України за можливість навчатися, тренуватись і виступати на змаганнях.
Кубок розіграли між собою команди, названі «Синя збірна» та «Жовта збірна» (за кольорами виїзної та домашньої форми бейсбольних збірних України), складені з гравців трьох кропивницьких клубів Вищої ліги чемпіонату України з бейсболу: «ЦНТУ-ОСДЮСШОР-Горн», «ОСДЮСШОР-Горн» і «Ураніум».
Серед гравців «Синіх» та «Жовтих» – п’ятеро бейсболістів-діючих військовослужбовців СОУ. Під час церемонії відкриття турніру символічний перший кидок виконав син військовослужбовця і гравця «Ураніуму» Олександра Рожка Євген.
Протягом трьох ігрових днів турніру (21-22 та 28 вересня) спільно з БФ «МАЧОК» проводився збір на зарядну станцію та інвертор для 37-ї окремої бригади морської піхоти. Вдалось накопичити понад 39,5 тисячі гривень: 8762 грн банкнотами та монетами у скриньці на стадіоні та 30 798 на «банці» Монобанку.
Організатори турніру вдячні усім, хто долучився до збору!
А перший «Кубок вдячності Силам Оборони України» виграла «Синя збірна», яка перемогла в серії 3-0 (5:2(F/10); 6:5(F/10), 6:3).
Більше ігрових фото на ФБ-сторінці KG Baseball & Softball in Kropyvnytskyi City


Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!