Виставка котиків - у БК ім. Компанійця

30.03.2013–31.03.2013
30.03.2013–31.03.2013

Всім любителям пухнастих та вухастих - відвідування обов'язкове!! Вхід платный. Ціна квитків 25 гр. (дорослим), 15 гр. (пенсіонерам та дітям). Якщо вам ще немає 5 років - безкоштовно.

Найближчими вихідними у Кіровограді - на виставкових площах будинку культури імені Компанійця, - відбудеться виставка котів, кицьок та кошенят. Всім любителям пухнастих та вухастих - відвідування обов'язкове. На виставці покажуть представників різних порід, які представлені в Україні, а її учасниками будуть не тільки кіровоградські власники котів, а й представники інших областей держави.

Організатор виставки - клуб “Юнона”. Довідки: (050) 606-19-94, (098) 230-23-71

Цікаво, що у світовому масштабі виставками котів займається така поважна організація, як "The Cat Fanciers 'Association". Це одне з найстаріших  (заснована в 1906 році) об'єднань любителів кішок. На даний момент CFA є найбільшою організаціею світу, до складу якої входять близько 670 клубів з Австрії, Бельгії, Бермудських о-вів, Бразилії, Великобританії, Німеччини, Гонконгу, Італії, Канади, Мексики, Нідерландів, Росії, Сінгапуру, Словенії, США , Тайваню, України, Франції та Японії. Щорічно цими клубами проводиться більше 400 виставок кішок по всьому світу. З усіх американських систем, CFA довше за всіх представлена в Україні і тому найбільш відома. Спеціальна програма з підготовки ліцензованих експертів при CFA дозволяє мати цієї організації вельми значний список суддів, які активно працюють у всьому світі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!