Яскраві миті Катерини Мацієвської

29.10.2013

У вівторок, 29 жовтня 2013 року о 15.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка (вул. Декабристів 6/15, другий поверх)  відбудеться презентація виставки робіт юної художниці Катерини Мацієвської.

Катерина Мацієвська – молода кіровоградська художниця. Закінчила Кіровоградський факультет Київського національного університету культури і мистецтв (спеціальність «Дизайн»). Дівчина володіє різними техніками малювання - графікою, аквареллю, олійними фарбами.

Катерина активно брала участь у заходах бібліотеки, зокрема проводила майстер-класи та надавала роботи для творчих виставок, яких за останні три роки відбулося дванадцять. І ось – перша персональна виставка в стінах нашої бібліотеки. Роботи виконані у стилі імпресіонізм, за допомогою  олійних фарб. Художниця намагається природно і неупереджено відображати реальний світ у його рухливості і мінливості, передавати свої швидкоплинні враження від усього, що її оточує – людей, предметів, природи тощо.


Учасники заходу зможуть поспілкуватися з художницею, переглянути виставку «Яскраві миті Катерини Мацієвської» та стати учасником майстер-класу з енкаустики (техніка малювання воском, за допомогою праски).

Додаткову інформацію Ви можете отримати в обласній бібліотеці для юнацтва
ім. О. М. Бойченка: 0662266503 Харченко Олександра Григорівна, 0506908518 Борзенко Наталія Вячеславівна



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!