Журналісти садитимуть ліс у Знам’янському районі

03.04.2014
03.04.2014

Дев’ятий рік поспіль в Україні проходить акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», ініційована Державним агентством лісових ресурсів України. Нинішнього року головний захід акції  – посадка нового лісу – відбудеться 3 квітня  у Знам’янському районі, в урочищі «Чорний ліс». Разом садитимуть ліс лісівники, учні шкільних лісництв, представники влади, громадськості та ЗМІ.

Учасники акції  візьмуть участь у  лісовому аукціоні з продажу саджанців декоративних рослин. Обласна акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» проходить у рамках Тижня лісу на Кіровоградщині. Її ініціатором є Державне агентство лісових ресурсів України.
Акція націлена на поліпшення стану довкілля шляхом створення нових лісів, залучення широких верств населення до озеленення рідного краю, участі школярів у створенні нових лісів з метою виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, розповсюдження інформації про важливість створення лісових насаджень.

Цього року вона стартувала у Міжнародний день лісів – 21 березня. Протягом місяця в лісгоспах області тривають заходи з весняної посадки лісу із залученням учнівської та студентської молоді, представників громадських організацій та органів влади, засобів масової інформації, а також усіх тих, в кого є бажання особисто взяти участь у створенні лісів. Лісова охорона проводить роз’яснювальну роботу серед молоді щодо важливості збереження та примноження зеленого багатства нашого краю. 



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!