​На Кіровоградщині починає діяти «Школа здоров’я»

06.09.2014

У часи, коли життя і добробут багатьох українських родин знаходяться під загрозою, питання планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, на жаль, відходять на задній план. Допускати цього не можна, адже бажані діти і міцна родина – це єдиний надійний тил, який дає воїнам сили і бажання боротися за суверенність України, непорушність її кордонів.

Особливо важливо зберегти здоров’я та віру у власні сили, а також надихати інших на якісне планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я для соціальних працівників, які працюють із усіма верствами населення, а також для педагогів, що взаємодіють і зі школярами, і з їхніми батьками. У рамках програми «Школа здоров’я» у вересні 2014-го року у Кіровограді відбудеться серія тренінгів для соціальних працівників, педагогів, родин військовослужбовців. На тренінгах, що пройдуть як у Кіровограді, так і у районних центрах області за підтримки народного депутата України Станіслава Семеновича Березкіна, йтиме мова про питання репродуктивного здоров’я, взаємодії з дітьми, планування сім’ї та родинного благополуччя.

Перший тренінг відбудеться у суботу 6-го вересня у Кіровограді - у приміщенні Студії на Дворцовій, 12. Участь - вільна, але за попередньою реєстрацією. Запрошуються у першу чергу мешканці Кіровоградського району. Хочете взяти участь? Телефонуйте: 050-321-39-19 (Вікторія) та 066-328-40-48 (Жанна).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!