Одеса запрошує у "Школу поезії"

16.09.2014
16.09.2014

«Центр літературної освіти» оголошує набір учасників на новий унікальний курс – Школа поезії. 19-21 вересня в Одесі відомі українські письменники, видавці та літературознавці розкажуть, як досягнути успіхів у поезії, та поділяться з молодими авторами секретами поетичної майстерності. Реєстрація учасників триватиме до 16 вересня включно. Лекції читатимуть відомі та професійні письменники, видавці, літературознавці, критики, а саме: Мар’яна Савка, Олександр Ірванець, Маріанна Кіяновська, Ростислав Семків та Дмитро Лазуткін. Також Skype-конференцію на тему поезії проведе Сергій Жадан, пише "Гречка"

На Школі поезії будуть вчити та розповідати: як писати якісні поетичні тексти, як знайти власний стиль і поетичний жанр, як працювати з мовним матеріалом, як створюються образи і герої. Також лектори поділяться ефективними способами просування поезії, розкажуть, як відбувається творчий процес у відомих письменників, як знайти своє місце в літературі, та яких помилок уникати авторам-початківцям, окреслять основні особливості поетичних жанрів, стилів і форм. Програма Школи складається з 25 годин лекційних та практичних занять. Також у програмі – художній аналіз творів учасників, творчі завдання, літературні вечори та поетичні прогулянки. Після закінчення Школи кожен учасник отримує сертифікат. Кращі випускники Школи поезії будуть запрошені виступити на найбільших літературних фестивалях України («Форум видавців у Львові», «Книжковий Арсенал», «Київські Лаври», «Країна Мрій» та ін.).

Як взяти участь? Щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ Прийом заявок триває до 16 вересня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 600 грн (у вартість входить навчання, харчування обідами, кава-брейки, роздаткові матеріали тощо). Участь у проекті можуть взяти автори будь-якого віку. Школа буде цікава як авторам-початківцям, так і літераторам з певними успіхами і досвідом. Контактна особа: Дмитро Стретович (068-803-24-97, litosvita.org @ gmail.com)

Організатор: Центр літературної освіти. Інформаційні партнери: ART Ukraine, ШО, Платформа, Korydor, StudWay, Лови Момент, Буквоїд, Друг читача, Читомо, ЛітАкцент, Litfest, Арт-Вертеп, Українська культура, Книгарня «Є»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!