Робимо скриньки у стилі орігамі!

16.11.2014
16.11.2014
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

У неділю, 16 листопада в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу учасники засідання працюватимуть над створенням оригінальної «Скриньки в стилі орігамі». Слово Орігамі походить від Двох слів «Орі» означає "складаний", І «каму» означає "папір". Це традиційне японське мистецтво складання різних фігур з паперу. Мистецтво оригамі почали розвиватися в XVII ст. н.е. в Японії, а в наш час широко поширилося по всіх континентах і країнах.

На засідання студії ми вже пробували створювати різні фігурки, квіти, поробки. Цього разу пропонуємо створити цікаву та незвичну скриньку разом з майстром – Банірою Віталієм Геннадійовичом. Для роботи потрібно мати: Канцелярський ніж; Металеву лінійку; Простий олівець; Ножиці; 12 аркушів кольорового паперу (формат А4).

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. 0954712767 Рєзнік Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності. Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!