Зберегти найцінніше кіровоградцям допоможе банківська скринька

17.04.15, 18:00

Орендувати сейфові скриньки можна не лише на час своєї відсутності, але й для постійного зберігання цінних речей, що дозволяє уникнути їх крадіжок. Домашній сейф не може гарантувати безпеку речей, які будуть в ньому зберігатися. Крім того, розміщення надійного сейфа в помешканні вимагає істотного перепланування приміщення і значних витрат. Приватні сейфи не захищені від злому або крадіжки, а пожежа чи погодні катаклізми здатні назавжди знищити чи пошкодити найцінніше.

“Ми пропонуємо нашим клієнтам надійно захищені сейфи для зберігання цінностей: кожен депозитарій відповідає вимогам про технічний стан та організацію охорони приміщень банків, - розповідає Оксана Пасічніченко, керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Наші сейфи мають два замки і відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а другий - у банкіра. Система двох ключів гарантує збереження майна у випадку крадіжки чи втрати ключа від скриньки”.

ПриватБанк пропонує обрати не лише розмір сейфу, але й термін його оренди.Крім того, у разі необхідності, можна особисто контролювати список осіб, у яких буде до них доступ. Можна надати право доступу до скриньки будь-якій довіреній особі або укласти тристоронній договір оренди - в такому випадку клієнт може мати доступ до сейфу лише спільно зі своїм партнером. ПриватБанк гарантує таємницю відомостей про клієнта та наявність у нього сейфа.

“Це дуже зручна послуга, - ділиться кіровоградка Наталія Скалецька, - я неодноразово користувалась сейфовою скринькою ПриватБанку - і як вирушала на відпочинок, і для зберігання важливих паперів. Я була впевнена, що з моїми цінностями нічого не трапиться, і тому спокійно подорожувала не переймаючись думками, а що там вдома, чи бува ніхто не вирішив зайти до помешкання та перевірити чи є чим поживитись. Час зараз не дуже легкий, а охочих до чужого добра вистачає”.

“Вартість оренди сейфа залежить від терміну, а також розміру скриньки. Оренда невеликої скриньки для зберігання документів чи коштовностей обходиться в середньому 10 гривень на добу, - додає Оксана Пасічніченко. - Кіровоградці можуть звернутись до регіонального управління, що знаходиться за адресою: вул.Преображенська, 26/70, до віддліення Богдана Хмельницького (вул.Преображенська, 2), відділення №25 (вул.В.Перспективна,8) та до VIP-центру (вул.50 років Жовтня 1а)”.

VIP-клієнти ПриватБанку можуть скористатись орендою сейфів в ПриватБанку (Європа), де вони зможуть зберігати: конфіденційні документи, цінні папери, готівку, ювелірні прикраси та інші цінності. Сейфові сховища відповідають положенню про вимоги щодо технічного стану та організації охорони приміщень банків Латвії. Банк забезпечує повне збереження майна і гарантує забезпечення таємниці відомостей про клієнта і про проведені операції з сейфом. Персональний менеджер VIP- клієнта надасть повну консультацію щодо оренди сейфових скриньок у ПриватБанку(Європа).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!