Кіровоградську молодь запрошують поговорити про відносини Україна-ЄС

05.02.2015
05.02.2015

У четвер 5 лютого 2015 року о 17:20 в Центрі європейської інформації обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського (вул. К.Маркса, 24) відбудеться зустріч керівника відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Юргіса Вілчінскаса та радника з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторії Давидової з представниками молодіжних об’єднань та студентами Кіровоградської області.

Представництво ЄС в Україна запрошує активістів молодіжних організацій та студентів до участі у відкритій дискусії. Усі охочі отримають можливість поставити питання представникам ЄС щодо ключових напрямків відносин Україна–ЄС на сучасному етапі, а також дізнатися про можливості стажування та навчання у європейських університетах та інституціях.

Візит Представництва ЄС до Кіровограда відбувається в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить протягом року в різних містах України. Мета кампанії – пояснити важливість впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до Ольги Гуртовенко, телефон +38(050)820-27-77, ogurtovenko@internews.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!