Цікаво розповідати про інтеграцію з ЄС буде сайт «Тусовка» протягом двох років

24.05.17, 18:00

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» і Товариство Лева у партнерстві із Фондом міжнародної солідарності (Польща) оголосили про старт другого етапу проекту «Точне відображення Угоди про Асоціацію Україна-ЄС в українських медіа», який триватиме до березня 2019 року.

До участі у проекті були на конкурсній основі запрошені представники регіональних медіа. Зокрема, подавала заявку на участь і редакція сайту «Тусовка». Днями у Києві відбулася зустріч для всіх відібраних учасників проекту – журналістів із медіа зі всієї України. Була запрошена на зібрання і спів-засновник «Тусовки», журналістка Вікторія Талашкевич.

Найближчим часом на сайті «Тусовка» будут з’являтися матеріали за результатами спеціалізованих тематичних тренінгів та регулярних зустрічей з урядовцями в Києві. Сайт отримуватиме всебічну підтримку у висвітленні європейської тематики та вдосконаленні потенціалу видання для цього. Редакція буде користуватись базою високоякісних аналітичних та інформаційних матеріалів на європейську тематику (інфографіки, успішні історії, інформаційно-роз’яснювальні матеріали, мотиваційні відео тощо), а також створюватиме власні матеріали.

- Протягом найближчих двох років ми плануємо суттєво збільшити обсяги європейської тематики на сайті «Тусовка» через розміщення аналітичних та інформаційних матеріалів на європейську тематику, - обіцяє Вікторія Талашкевич.

Вікторія Талашкевич, фото - Інтерньюз Україна
Вікторія Талашкевич, фото - Інтерньюз Україна
За її словами, участь у проекті «Точне відображення Угоди про Асоціацію Україна-ЄС в українських медіа» дозволить посилити спроможність сайту «Тусовка» у сфері висвітлення тем, які стосуються імплементації Угоди про асоціацію, а також підвищити рівень поінформованості читачів видання щодо європейської інтеграції та впровадження європейських стандартів.

Проект реалізується за кошти Програми «Підтримка демократії», що у свою чергу фінансується з Програми польської співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Перший етап проекту тривав з вересня 2015 року до березня 2017 року. Другий етап проекту розпочався 1 квітня 2017 року і триватиме до березня 2019 року.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!