День перший літа – свято дітвори!

01.06.2015
01.06.2015
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

1 червня у перший день літа відзначатиметься чудове свято – Міжнародний день захисту дітей. Обласна бібліотека для дітей ім. А.П.Гайдара традиційно підготувала для маленьких кіровоградців та їхніх батьків цілу програму культурно-розважальних заходів. Проведення заходів планується розпочати на майданчику перед бібліотекою об 11 годині театралізованим дійством «Казковий світ дитинства», під час якого всі від мала до велика матимуть можливість повеселитися, поспілкуватися з веселими клоунами, казковими та літературними персонажами, а також разом з ними сфотографуватися на згадку.

З 12 до 13 години проходитиме серія креатив-майстерок: з боді-арту обличчя «Щасливе дитинство»; для любителів мистецтва оригамі «Чарівна фіалка» та «Оригінальні гумові браслети для модників та модниць». Після чого на Вас чекає «Свято дружби або Різнокольорові долоньки друзів». Свято дружби навчить дітей вибирати собі друзів і бути справжнім другом для інших. Разом з казковими героями діти візьмуть участь у дитячому концерті та ігровій програмі, виготовлять пейзаж та гірлянди з кольорових долоньок, створять «Дерево дружби».

Продовжить свято конкурсно-розважальна програма «Зростаймо з книгою» для тих, хто любить читати і бажає позмагатися в ерудиції. Програма включатиме декілька конкурсів: літературна мозаїка «Впізнай героя», смачний бліц-турнір «Назви автора» та інтелектуальний спринт «Юні ерудити».

Завершать програму заходів майстер-класи для всіх охочих: з плетіння патріотичного браслету «З любов’ю до України» та з виготовлення листівок «Кольорове літо».

Отже, запрошуємо всіх бажаючих 1 червня відвідати бібліотеку та стати учасником справжньої культурно-розважальної програми «День перший літа – свято дітвори!».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!