Життя без маски, біль без гриму

02.04.2016
02.04.2016
Областная филармония
Кировоград, ул. Орджоникидзе, 8

У суботу, 2-го квітня у Кіровоградській обласній філармонії кіровоградцям презентують соціальний фотопроект «Життя без маски, біль без гриму». У фотографіях організатори, КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», покажуть прохання про допомогу паліативних пацієнтів.

Соціальний фотопроект направлений на привернення уваги суспільства до проблем людей з невиліковними хворобами. На виставці будуть представлені десять світлин та п’ять банерів з меседжами, які змушують задуматися над проблемами у паліативній медицині.

- Наша організація звертає увагу на три кроки, які покращать життя паліативних пацієнтів на Кіровоградщині. Це – призначення знеболення за світовими стандартами, створення соціальної допомоги паліативного догляду вдома, відкриття хоспісів та паліативних відділень. Наразі ми проводимо моніторинг щодо вивчення проблем паліативної медицини. Останнє наше відеоопитування показало, що із тридцяти кіровоградців лише троє можуть пояснити, що таке хоспіс і хто такі паліативні пацієнти. Ми прагнемо привернути увагу до всебічної допомоги хворим. Кожен з нас може стати милосерднішим і допомогти людям, які живуть з невиліковними хворобами, - розповідає представник Кіровоградської мережі ЛЖВ Вікторія Семененко.

Прес-служба КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!