Media-фест

15.04.2016
15.04.2016

Освітня фестивальна платформа для молоді. Заключний етап проекту «Media-кузня», який був підтриманий Британською радою в Україні в межах програми «Активні громадяни».

Мета фесту – створити можливість для учнівської та студентської молоді пройти безкоштовно інтенсив-тренінги від провідних кіровоградських тележурналістів, отримати бачення професії тележурналіста з середини, випробувати себе у конкурсній програмі Фесту, яка стартувала на початку березня 2016 року. Тренінгові програма Фесту, визначення переможців і вручення нагород відбудеться у Кіровоградському державнному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка 20 квітня 2016 року.

Конкурс на найкращу відео роботу

Для участі у Media-фесті запрошуються усі бажаючі. Якщо ви хочете випробувати свої сили, спробувати себе у ролі журналіста, оператора, монтажера, режисера, шеф-редактора або ж сценариста, тоді сміливо приєднуйтеся і реалізовуйте свої креативні ідеї. Пам'ятайте, що робота над відео проектом – це в першу чергу командна робота. Бажаємо вам знайти однодумців! Ми не хочемо обмежувати ваші креативні ідеї, а тому не даємо чітких вказівок, яким повинен бути ваш матеріал. У мережі є купа прикладів, як все має виглядати. Обмежуємо тільки в хронометражі.

Медіа-фестиваль представлений у дев'яти номінаціях: «Репортаж» - хронометраж – до 3 хв. «Історія успіху» - хронометраж – до 5 хв. «Журналістське розслідування» - хронометраж – до 4 хв. «Соціальна реклама» - хронометраж – до 3 хв. «Випуск новин» - хронометраж – до 5 хв. «Мотиваційне відео» - хронометраж – до 3 хв. «Розважальна авторська програма» - хронометраж – до 5 хв. «Пізнавальна програма» - хронометраж – до 4 хв. «Подорожні відеомандрівки» - хронометраж – до 4 хв.

До конкурсу подаються самостійно підготовлені, відзняті і змонтовані відео матеріали. Наголошуємо, що приймаються індивідуальні роботи або групові. Готовий сюжет потрібно завантажити на свій YouTube-канал, у заявці подається посилання на нього. Відеороботи відправляти на електронну пошту vsalogub@kspu.kr.ua Заявки приймаються до 15 квітня 2016 року.

Додаткову інформацію можна одержати в координатора проекту: Салогуб Вікторії телефон 0954731405 vsalogub@kspu.kr.ua https://vk.com/id30701807

Офіційна сторінка проекту в соцмережах: https://www.facebook.com/groups/MediaKuznya/ https://vk.com/mediameridian

ЗАЯВКА Учасника Media-фестивалю
Вказати номінацію 1. Прізвище, ім’я та по батькові (повністю) усіх учасників . 2. Повна назва навчального закладу, організації. 3. Назва відеоматеріалу, коротка інформація про подію, яка відображена. 5. Контактна інформація автора відео. 6. Посилання на сюжет на Youtube-каналі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!