Канікули з бібліотекою

05.06.2016–09.06.2016
05.06.2016–09.06.2016
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

Літні канікули – весела пора відпочинку та оздоровлення школярів. Саме з цієї нагоди цікаву та насичену програму заходів підготувала Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка, адже традиційно з 1 червня в бібліотеці розпочинає свою роботу клуб літнього читання за програмою «Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних».

Безкоштовні екскурсії, презентації новинок літератури, розважально-ігрові програми для дітей, майстер-класи, удосконалення навичок комп’ютерної грамотності – це далеко не повний перелік послуг, які пропонують бібліотекарі щодня.

Цікава і насичена програма чекає влітку наймолодших користувачів бібліотеки: релакс-читання; літературні дегустації та зустрічі з письменниками рідного краю, вікторини, майстер-класи та розвиваючі настільні ігри.

Вже 5 червня об 11 годині запрошуємо всіх бажаючих до відділу дитячого та сімейного читання на турнір з хокею на столі «Магія спорту», а 9 червня (о 10 та 11 годині) - на цікаву зустріч та пізнавально-ігрову програму «Школа спецагентів із безпеки дорожнього руху», яка буде проведена разом з новою ПП службою.

У відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на школярів також чекають конкурсно-розважальні програми та вікторини «Я – найрозумніший», «Гонка за лідером», «Бюро літературних знахідок», «ВусоЛапоХвіст», історично-краєзнавчі екскурси «Стежками Степової Еллади», віртуальне турне «Подорожуємо замками Європи», знайомство з новинками періодичних видань та творів сучасних українських та зарубіжних письменників, представлених на книжкових виставках «Ура! Новинки!» та «Журнальна феєрія».

Протягом усього літа діти матимуть можливість завітати до відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів на music-time «Канікули з караоке», відвідати бібліотечний кінозал «Мультяшне літо» чи бібліопікнік «Читаємо завжди - читаємо скрізь». Любителів виготовляти вироби власними руками запрошуємо на різноманітні майстер-класи творчої майстерні «Талановиті пальчики».

В перспективі ще один сюрприз для юних читачів бібліотеки – «Абонемент під відкритим небом на вулиці читаючих дітей».

Отже, канікули з бібліотекою стартували! Слідкуйте за анонсами та новинами! Приходьте читати, грати та пізнавати!

Олена Ліпей,

заступник директора Кіровоградської

обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!