День незалежності у бібліотеці Чижевського

22.08.2016

Наближається найважливіше свято нашої державності – величний та урочистий День незалежності України. То ж, до 25-ї річниці Дня незалежності України ОУНБ ім.Д.І. Чижевського підготувала святкову програму, в якій заплановані заходи:

О 14.30 презентація проекту «Герой у моїй родині: виборюючи незалежність».

Запрошуємо до участі в проекті родини міста та області, чиї долі пов’язані з розбудовою незалежності України - двадцятип’ятирічні поступи до становлення її державності. Пропонуємо протягом серпня – листопада 2016 року зареєструватися в проекті на сайті обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського розповісти про Героя своєї родини!

О 15.00 у відділі мистецтв бібліотеки розпочнеться показ фільмів в режимі нон-стоп. Відвідувачі зможуть переглянути документальні фільми останніх років про незалежну Україну, у тому числі фільм О. Жовни «Милі мої українці» .

В цей же час в холі І поверху стартує поетична акція «Рядки, що носимо в серці». Кожен бажаючий зможе занотувати найулюбленіші рядки віршів чи прози про Україну на символічному полотні. В такий спосіб буде створено незвичайну «віршовану» вишиванку. А учасники театр-студії «Палата №6» додадуть святкового настрою, зачитуючи уголос поезію. Найсміливіші гості свята зможуть до них приєднатися.

Протягом усієї програми в холі буде працювати виставка-панорама книг, виданих за часів незалежності. На виставці будуть представлені кращі видання за останні 25 років. Також будуть презентовані українські аудіокниги з фонду бібліотеки.

Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» продовжується. Запрошуємо усіх гостей та жителів міста долучитися до неї, прийти 22 серпня до бібліотеки ім.Д.Чижевського і подарувати книгу для «Бібліотеки українського воїна».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!