​Як провести вихідні на День Незалежності?

23.08.17, 18:00

Цього року День Незалежності відкриває для більшості українців довгий вікенд з чотирьох вихідних: маса можливостей для того, щоб добре провести національне свято. OLX розповідає, які варіанти для організації пам'ятних вихідних пропонують на майданчику.

У Києві та околицях

Найяскравіші офіційні заходи Дня Незалежності у столиці — це традиційний військовий парад на Хрещатику, благодійний забіг Vyshyvanka Run 2017 на Русанівській набережній та серія театралізованих постановок на тему історії України у парку «Київська Русь».

До всіх подій буде дуже доречною (а для учасників забігу — ще й обов'язковою) святкова вишиванка.

Жіночі сорочки з машинною чи ручною вишивкою на OLX пропонують за 450 грн. Чоловічі, з ручною вишивкою гладдю — за 800 грн. Дітям можна придбати цілий костюм-вишиванку, що складається з сорочки, жилетки та спідниці, за ціною близько 300 грн.

При бажанні святкові вихідні можна провести і за містом: відпочити від суєти, розслабитися, насолодитися красою рідної країни. Тим, хто скучив за дикою природою, можна зняти будинок-зруб, розташований у глибині лісу, неподалік від двох мальовничих озер. Є і варіант будинку на Дніпрі з можливістю порибалити, поплавати у власному басейні, пограти у більярд або теніс.

Знайдуться і привабливі опції для прихильників активного відпочинку. Наприклад, можна провести День Незалежності на кінній прогулянці у Межигір'ї. Відпочинок на свіжому повітрі та спілкування з чудовими тваринами подарують масу задоволення.

Ще один чудовий варіант активних вихідних для компанії від 6 чоловік — двох-триденний сплав на байдарках по мальовничих річках Снов і Десна в Чернігівській області. У 300 грн щоденної вартості включено майже все необхідне для яскравого та цікавого відпочинку, а деталі та маршрут можна обговорити з організаторами.

Біля моря

День Незалежності з розмахом відзначають не тільки в столиці, але і в Одесі. У програмі — заходи у парку Шевченка, святкові гуляння на набережній і Морвокзалі. Можна не обмежуватися пішохідними прогулянками і відправитися на яхті у подорож по хвилях Чорного моря.

Варіантів розташування на святкові дні маса, причому на будь-який гаманець. Гості Південної Пальміри можуть зупинитися у звичайній зручній квартирі за 200 грн, а можуть зняти шикарний особняк за 380 доларів (~9 700 грн) — зате з басейном і в десяти хвилинах ходьби від моря.

У Львові та Карпатах

Є чим зайнятися на святкових вихідних і на заході країни. У Львові, крім всіх урочистих заходів, приємно просто відпочити: погуляти по історичних вуличках, попити кави, відвідати масу цікавих музеїв. У центрі міста, неподалік від головних пам'яток, можна знайти цілком бюджетне житло навіть для великої компанії -- наприклад, двокімнатну квартиру за 400 грн на добу. Трикімнатні апартаменти з дизайнерським ремонтом обійдуться у 1 500 грн.

Для бажаючих забратися подалі у гори теж знайдеться чимало варіантів поселення. У селі Пилипець, поруч із популярними туристичними місцями — мальовничим водоспадом Шипіт, горою Гімба та просто безкрайніми просторами карпатських лісів — здається прекрасний будинок зі зрубу всього за 250 грн на добу.

Бажаючим відпочити на природі на самоті та у розкоші за 4 000 доларів (~102 000 грн) пропонується в оренду елітний котеджний комплекс неподалік від Мукачева.

Подарунки до Дня Незалежності

Порадувати друзів і близьких можна подарунками з національним колоритом. За 100 грн на OLX пропонують серветки з вишивкою ручної роботи, які прикрасять будь-який святковий стіл.

Дітям можна подарувати ляльок-мотанок ручної роботи — 84 грн.

Цінителям рідкісних книг піднести «Нариси Історії Української Літератури» ХІХ століття — 999 грн. Для патріотів і любителів подорожей прекрасним подарунком буде скретч-карта України: стираючи монеткою вже відвідані місця, на ній можна відзначати свою історію досліджень рідного краю. Вартість такої карти на OLX — 199 грн.

Довідка: OLX — сервіс оголошень №1 в Україні. Українська база майданчика налічує понад 11,5 млн оголошень і щомісяця поповнюється більш ніж на 3 млн нових пропозицій. Кожну секунду на сервісі публікується 2 нових оголошення. За даними компанії Gemius, ресурс входить в топ-10 найпопулярніших сайтів серед українців (fusion-панель, червень 2017 г.). Кожен другий інтернет-користувач з України відвідує сервіс мінімум один раз на місяць.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!