Всесвітній День Мейкера

25.10.2016
25.10.2016

25 жовтня 2016 – Всесвітній День Мейкера Мейкерство – це рух, що об’єднує кожного, хто планує поділитися своїми досягненнями у будь-якій сфері діяльності. Це фестиваль технологій, винахідливості та креативності, свято руху “Мейкерів”, який сьогодні проходить у всьому світі, а в США набув масштабу національного тренду. Це мікс науки, IT, ремесел, зустріч технічних ентузіастів будь-якого віку, крафтерів, хоббістів, інженерів, наукових клубів, авторів, художників, студентів. Тих, хто робить це заради задоволення, а також тих, хто заробляє на власному мейкерстві.

Всесвітній День Мейкера пропонує учням можливості створювати та взаємодіяти зі світовою аудиторією. Ми віримо, що ми розпочинаємо всесвітній рух розвитку інноваційних учнів, які вирішують проблеми, розширюють межі і роблять! Відкрийте Мейкера в собі і поділіться своїм внутрішнім генієм зі світом. Головний девіз: Зроби сам або Зробимо Разом!

Школа № 6 у місті Кропивницький запрошує городян та гостей міста до свята творчості та технологій. Захід триватиме з 9.00 до 12.00 25.10.2016 за адресою вул. Тараса Карпи 63.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!