Ми завжди з тобою, «Олександрія»

27.07.2017
27.07.2017

Свято великого футболу відбудеться в Олександрії 27 липня на Соборній площі. Керівництво ФК «Олександрія» дарує городянам та палким прихильникам олександрійського футболу свято з нагоди виходу вдруге в історії «Олександрії» до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

«Олександрії» в суперники дістався румунський футбольний клуб «Астра». Матч відбудеться 27 липня о 20:30 за київським часом в Румунії, в м. Джурджу.

Адміністрація клубу запрошує не лише підтримати команду, але й на святково-розважальну програму для вболівальників. На Соборній площі буде встановлена сцена, на підмостках якої з 17:00 27 липня відома українська естрадна співачка Руслана, переможниця Євробачення, своїми запальними піснями та танками буде заряджати енергією уболівальників. Також у концертній програмі прийме участь рок-гурт «RockYou». Ведучим буде Гарік Бірча – «Віталік».

Обіцяють також конкурси, вікторини, ігри та спеціальну фан-зону, де художники з боді-арту малечі розписуватимуть обличчя ( руки) з логотипом, прапором та іншими картинками на футбольну тематику. А о 20:30 на великому моніторі буде демонструватися в прямому ефірі матч «Астра» – «Олександрія».

Вболіваймо за «Олександрію» разом»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!