“Кіровоградщина моїми очима”

16.09.2017
16.09.2017
Площадь Героев Майдана
Центральная площадь города

16 вересня 2017 року о 17:00 на площі Героїв Майдану (біля фонтану, навпроти вул. Архітектура Паученка (Дворцової)) Кропивницьке Молодіжне крило за підтримки та сприяння Кропивницької міської та Кіровоградської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка організовує благодійну фотовиставку-аукціон “Кіровоградщина моїми очима”. Фотовиставка поєднана з аукціоном, тож глядачі будуть мати змогу придбати будь-які з робіт, виручені кошти від продажу яких, будуть скеровані на допомогу тяжкохворої Гапочки Ілони Сергіївни, якій необхідна термінова операція по видаленню кісти головного мозку.

Ілонка народилася в асфіксії, після чого лікарі Кіровоградської обласної лікарні (Перинатального центру) встановили діагноз - гідроцефалія, кіста головного мозку.

З моменту народження маленька разом із матір' ю - Гапочкою Аліною Олегівною, 3 місяці пробула у лікарні, 3 тижні з яких, пробула під штучною вентиляцією легенів.

На даний момент Ілона разом із батьками перебуває вдома та готується до поїздки у місто Київ, де буде проходити обстеження в Інституті нейрохірургії ім. А.П Ромоданова з метою підтвердження таких діагнозів як: Кіста головного мозку; ознаки вродженої аномалії головного мозку (мальформація Денді-Уокера); Гіпотензія мозолистого тіла. Внутрішня гідроцефалія; Вивих головки лівої стегнової кістки. Вроджена лівостороння клишоногість; Прогресуюча гідроцефалія.

Хвороба швидко знесилює маленьку дитину. У родини катастрофічно бракує коштів на лікування. Тільки для поїздки у Київ потрібно більше 10 тисяч гривень.

Родина маленької Ілони усіх небайдужих просить допомогти врятувати маленьке життя. Кошти на лікування просимо переказувати на картковий рахунок № 5168757309810044 у Приватбанк, відкритий на ім'я Гапочки Аліни Олегівни, матері дитини. За детальною інформацією звертайтеся за номером: 099 626 58 10 (мама Ілони).

Кожен бажаючий може виставити свої фотороботи на продаж для збору коштів на лікування дитяти. Для цього надсилайте нам свої фото до 13.09.2017, або можете приносити в день фотовиставки вже роздруковані на відповідну тематику.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!