Замовляю любов

27.09.2017
27.09.2017
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

27 вересня о 18.00 в рамках фестивалю "Вересневі самоцвіти" Запорізький академічний обласний український музично-драматичний театр ім. В. Г. Магара на великій сцені театру ім. Кропивницького представляє виставу «Замовляю любов».

У виставі «Замовляю любов» - три герої, кожен по-своєму самотній... Кожен з них по-своєму вирішує складну і актуальну дилему, що важливіше: любов чи гроші, і чи можуть ці два поняття гармонійно співіснувати. Головна героїня зважується замовити «хлопчика за викликом». Головний герой - цинічний жиголо. Але...

Сюжети розвитку любовних історій взагалі схожі, але за будь-якими з них спостерігати завжди цікаво... Кожна жінка мріє про кохання, неймовірне і казкове, хоче бути щасливою і нехай, хоча б на мить, але відчути себе коханою, бажаною... Особливо, коли вже немає сил боротися з самотністю! Може, її можна купити? Скільки коштує любов? У цьому питанні героїні вистави - трагізм відчаю, але як завжди, життя неоднозначне, і ось вже ілюзія його відтінків змінює погляд з трагедійного на комедійний.

Прикро, що в сучасному світі жінка може відчути свою силу і привабливість лише із купленим чоловіком... Прикро, що куповані почуття переростають у справжні (ніби-то), та ще й стають тим зоряним спогадом, який самотня жінка береже у серці, як відблиск сонця... Цей світ тому такий божевільний, що ми починаємо не з того кінця.

Кожен з нас азартно грає у життя...Чи спроможні ми зірвати джек-пот? Чи вистачить на цю гру сміливості? Чи можливо щось виграти у цього життя? Робимо ставки! Кожен з героїв їх зробив, а хто виграв?

Життя взагалі така штука… Завтра може все повернутися на краще. Усе ж таки, казино - приголомшлива річ! І все ж таки Життя - не гра в рулетку. Хоч раз у житті кожен повинен спромогтися на вчинок.

Режисер-постановник Тетяна Лещова

Художник-постановник Надія Дворянкіна

Балетмейстер-постановник Тамара Боброва

Музичне оформлення заслужена артистка України Світлана Ващенко

Художник з освітлення Світлана Юдіна



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!