Марафон можливостей для бізнесу

28.11.2017
28.11.2017

Галузева сесія «Марафон можливостей для бізнесу» муніципального інвестиційного форуму у Кропивницькому відбудеться 28 листопада 2017 року. Організатором Форуму, який триватиме у приміщенні ПАТ «НВП «Радій» (м. Кропивницький, вул. Академіка Тамма, 29), виступає міська рада Кропивницького у співпраці із обласним відділенням Українського союзу промисловців та підприємців та Громадським об’єднанням «Спілка підприємців Кіровоградської області».

Як повідомили в управлінні економіки міської ради, Форум має на меті зібрати разом представників місцевих та державних органів влади, неурядових організацій та бізнес-асоціацій, представників малого та середнього бізнесу, національних та міжнародних фінансових експертів, молодь та ЗМІ для обговорення актуальних питань в сфері підприємництва, а також презентувати найкращі фінансові можливості для започаткування та розвитку бізнесу.


Під час Форуму передбачено проведення: дискусійної платформи : «Роль підприємництва у розвитку територій»; практичної платформи: «Інструменти фінансової та технічної підтримки малого та середнього бізнесу». До участі у Форумі запрошені представники міжнародних фінансових організацій та фондів, інвестиційних компаній, банківських установ, громадських організацій підприємців та бізнесових кіл.

Сесія є відкритою, участь у ній - безкоштовна після реєстрації на сайті міської ради Кропивницького за посиланням



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!