Кольорові мрії Людмили Кривенко

02.06.2018
02.06.2018

2 червня о 12.00 в бібліотеці ім. Чижевського відбудеться відкриття виставки арт-квілту «Кольорові мрії» Людмили Кривенко.

Одне з численних призначень мистецтва – даруючи радість – дивувати людей. Яскравий творчий доробок майстрині арт-квілту та клаптикового шитва Людмили Кривенко є саме таким. Навіть назви робіт створюють ліричний та поетичний настрій: «Цвітіння сакури», «Сніг у квітні», «Колібрі», «Туман яром», «Дівчинка та море»…
Творчий зліт самобутньої майстрині відбувся десять років тому. На пройденому шляху - міжнародні фестивалі та виставки, конкурси, презентації та імпрези, незліченна кількість вдячних учнів за знання, отримані на майстер-класах. Вона досконало володіє численними техніками роботи з тканиною, а також засобами з виготовлення традиційної ляльки-мотанки.
Запрошуємо на відкриття, перегляд та спілкування з майстром, а ще на вас чекає СЮРПРИЗ – розіграш призів (картина, сумка та лялька) від автора.
Виставка працюватиме в режимі роботи закладу протягом літа у відділі мистецтв (І поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
Вхід – вільний.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!