​Презентація книг Маргарити Черненко

30.09.2018
30.09.2018

30 вересня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться презентація книг Маргарити Черненко “Об Арсении Тарковском” та “Зеленая карпатская тетрадь. Сентиментальные истории”.

Маргарита Черненко — літературознавиця, педагогиня, письменниця, поетеса, дослідниця творчості А.Тарковського, а також добра давня подруга бібліотеки, незмінна учасниця Днів Арсенія Тарковського. Захистила дисертацію “Поезія Арсенія Тарковського: діалог культур та часів” Доцент кафедри філології КНУ театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. Автор поетичних збірок «Ветка надежды», «Скажи люблю», «По светлой линии крыла».

На презентації до уваги читачів буде представлена книга “Об Арсении Тарковском”. У книгу увійшли дослідження авторки про життя та творчість Арсенія Тарковського, про глибинні змісти його філософської лірики та про неперевершену поетичну майстерність.

Книга оповідань “Зеленая карпатская тетрадь” - нова грань таланту Маргарити Черненко. Її проза повна любові, філософських роздумів, особистих переживань: зустрічей та розставань, споминів та мрій.

Запрошуємо кропивничан та гостей міста на презентацію новинок сучасної літератури, дізнатися більше про поета і перекладача, ім’я якого носить одна з центральних вулиць нашого міста, Арсенія Тарковського.

Зустрічвідбудеться у відділі мистецтв (І поверх) обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!