Ірен Роздобудько у театрі Кропивницького

29.11.2018
29.11.2018
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

29 листопада у театрі ім. Кропивницького - презентація нової книги Ірен Роздобудько "Прилетіла ластівочка", яка розповідає про видатного українського композитора – справжнього автора різдвяної пісні, відомої в світі під назвою Carol of the Bells.

Вперше твір, який називається «Щедрик», написаний українським композитором Миколою Леонтовичем, був виконаний у 1916 році в Києві. Після російської революції 1917 року Україна заявила про свою Незалежність, але зазнала поразки у війні з більшовицькою Росією, і в Україні надовго запанувала радянська влада. У 1921 році композитора Леонтовича вбили чекісти у будинку його батька за загадкових обставин.

Авторка роману «Прилетіла ластівочка» запрошує читача дізнатися правду про знамениту мелодію і висуває художню версію загадкового вбивства геніального українського композитора. Оскільки роман написано на основі сценарію до повнометражного фільму, то, можливо, незабаром ми ще побачимо й фільм!
Про це та про інше ви зможете запитати пані Ірен за допомогою записок із зали, тож прихопіть із собою записничок та ручку!

Разом з Ірен на сцені виступить бард Ігор Жук, поет, музикант і виконавець власних пісень! Очікується дуже цікавий творчий літературно-музичний вечір!
Таке не можна пропустити!
Вартість: 60 грн.
Квитки за тел.: 0668199576



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!