Біг в задоволення та без травм: секрети і лайфхаки

15.12.2018
15.12.2018
Креативний простір KOWO
Кіровоград, провулок Василівський, 10

Біг, здавалось би, найпростіший вид активності, для якого потрібні лише кросівки, взув – і побіг. Бігати це фізіологічно для людини. Але систематично бігаючи, кожен з нас зіштовхується з купою запитань: як часто бігати, скільки бігати і чи правильно я бігаю?

Інколи після декількох тренувань легко отримати травму або виснажити себе. Біг, як і інший вид спорту потребує базових знань про принципи підготовки і відновлення. Щоб отримувати лише задоволення і бути здоровим, організатори Kropyvnytskyi Half MarathonПоліщук Іван і Станислав Зелинский проведуть відкриту лекцію «Біг в задоволення та без травм: секрети і лайфхаки».
З чого почати? Як побудувати тренувальний план? Як уникнути травм? Чому настільки важливий тренер? Чи шкодить біг моєму здоров’ю? Як підібрати екіпірування? Чому потрібно брати участь у змаганнях? Де і з ким бігати у Кро?
Відповіді на ці, і найбільш поширені питання, поради і секрети з багаторічного бігового досвіду тренерів KroRunClub ви почуєте у суботу, о 15:00, 15.12.2018, у Креативний ІТ-простір KOWO, за адресою: провулок Василівський, 10, 5-й поверх.

Вхід вільний!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!