Майстер-клас «Макарон в кожен дім!»

14.04.2019
14.04.2019
​Прянична "Смаколики"
Кропивницький, вул. Гоголя,109

У неділю, 14 квітня у Кропивницькому відбудеться майстер-клас «Макарон в кожен дім!». Вас запрошує прянична “Смаколики” - за адресою: м. Кропивницький вул. Гоголя 109, а почнеться все з 11.00 і триватиме до 16.00. Кількість учасників о 6-8 осіб

Майстер мигдальних десертів Юрій Мельстер з Сrazytaste.kr поділиться усіма секретами виготовлення цього капризного тістечка і кожна господиня після проходження майстер класу зможе приготувати модний європейській десерт Макарон в себе на кухні. Заняття буде проходити в інтенсивному режимі, за цей час ми поділимося технологією приготування класичних мигдальних Макарон.

Під час майстер-класу учасники дізнаються про всі тонкощі приготування цього примхливого десерту, пройдуть по кроково усі моменти виготовлення, дізнаються про помилки, які можуть зіпсувати цей легендарний десерт, навчяться обирати інгредієнти для десерту і користуватися інструментами, отримають практичні навики виготовлення модного десерту.

Вартість майстер-класу - 1000 грн з людини. Запис на майстер-клас і деталі за телефоном / вайбер 0509177297 або @Сrazytaste.k Людмила Шестакова (адміністратор)



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!