Адаптація до глобальної зміни клімату в Україні

23.04.2019
23.04.2019

23 квітня 2019 року об 11.00 в Орхуському центрі екологічної інформації обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського з метою відзначення Дня довкілля, який проходить щорічно у третю суботу квітня, відбудеться інформаційно-просвітницька платформа «Адаптація до глобальної зміни клімату в Україні», яка розрахована на студентську молодь – майбутніх фахівців-екологів та природознавців.

Вчені всього світу наголошують: «Нинішнє покоління – останнє, яке може ще щось зробити, аби змінити ситуацію». Тож мета заходу: підвищити рівень обізнаності молоді стосовно глобальних змін клімату, вмотивувати її замислитися не тільки над проблемою кліматичних змін, а й над питаннями її вирішення, що надалі дасть змогу активно долучитися до збереження довкілля.

До виступів, інформаційних повідомлень та спілкування з молоддю залучені науковці, спеціалісти та фахівці Департаменту екології та природних ресурсів Кіровоградської обласної державної адміністрації,Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології, Інституту сільського господарства Степу НААН, викладачі провідних вузів міста, представники громадських організацій екологічного спрямування: ГО «Флора», ГО «ЕКО ЛІГА ЦЕНТР».

Запрошуємо всіх небайдужих, хто цікавиться проблемами зміни клімату зокрема на Кіровоградщині, взяти участь у заході.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!