Блоги сприяють плюралізму

10.07.2019
10.07.2019

Економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті запрошує на відкриту лекцію професора Падерборнського університету (Universität Paderborn) Марка Бойтера (Marc Beutner) на тему: «Блоги сприяють плюралізму. Можливості і проблеми ведення блогів в епоху цифрових технологій». Мова лекції -англійська (без перекладу).
Проект реалізується Громадською організацією „Фундація прав людини” спільно з Благодійним Фондом "Ельворті" завдяки фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Німеччини.
Використання сучасних засобів масової інформації сприяє діалогу, обміну думками та ідеями, що заохочує розвиток плюралізму і демократії в цілому. Підходи соціальних медіа, такі як блоги, дають можливість ділитися власними думками та ідеями, а також обговорювати їх з громадськістю. Блоги - це легкий спосіб контактувати з людьми та мати комунікативну основу для зміни поглядів.
"Блоги - це специфічне явище комунікації з громадськістю, яке, в основному, сприяє демократичній участі, але також створює виклики для урядів" (Skolkay).

Лекція відбудеться 10 липня 2019 року в приміщенні Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті за адресою: м.Кропивницький, вул. Євгена Чикаленка, 3.
Розклад:
10.00 - 11.30 – лекція;
11.40-13.00 - обговорення с учасниками питань та проблем, пов'язаних з веденням блогів.
Заявки для участі приймаються на е-mail: mediaplur@ukr.net
У разі виникнення запитань, звертатись за телефоном: +38 095 68 55 371

This project is funded by the German Federal Foreign Office / Цей проект здійснюється завдяки фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Німеччини.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!