Сільва

10.10.2019
10.10.2019
Музыкально-драматический театр им. Кропивницкого
Кировоград, Театральная площадь

«Сільва» — це зразок класичної оперети в постановці Одеського театру оперети можна буде побачити 10 жовтня о 19.00 у театрі ім. Кропивницького.

Якщо ви цікавитесь театром, то напевно чули про цю виставу (інша її назва — «Королева чардаша»). Вона була написана в Угорщині більш ніж сто років тому і назавжди виборола собі місце у світовій культурі. Українська версія ставиться на оригінальну музику автора оперети, Імре Кальмана, а віршований переклад зробили Володимир Михайлов та Дмитро Толмачов.

Ви будете у захваті від краси віртуозних вокальний партій «Сільви»

А сюжет опери захопить вас ще більше! Сільва Вареску — приваблива дівчина та найкраща танцюристка відомого у місті вар’єте. За іронією долі в неї закохується хлопець з благородного сімейства, майбутній князь Веллергейм. Між ними спалахує пристрасть, але ви вже, напевно, здогадалися, що родина князя проти цих стосунків.

Гадаєте, що Сільва та Едвін (так звати князя) — «угорські Ромео та Джульетта»? Аж ніяк! На відміну від них, вони дуже норовливі й горді, тож скоріш нагадують персонажів відомої казки «Лисичка та Журавель». Родина князя робить усе, щоб розлучити пару, та ще більше для цього роблять самі закохані.

Оперета наповнена пристрасними вокальними партіями, емоційними жестами і несподіваними сюжетними поворотами. Постановники зробили все, щоб увага глядачів була прикута до сцени аж до фінальної репліки.

Купуйте квитки за посиланням.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!