​Презентація Персональної виставки творів Ольги Різдвянської-Краснопольської «Пів голови»

28.08.2020

У п'ятницю, 28 серпня 2020 року о 15-30 год. в художньо-меморіальному музеї О.О.Осмьоркіна презентується персональна виставка творів Ольги Різдвянської-Краснопольської «Пів голови».

Краснопольська (в дівоцтві Різдвянська) Ольга Сергіївна народилася 21 серпня 1983 року в м. Кіровограді (нині Кропивницький).

Навчалася вдитячій художній школі ім. О.О.Осмьоркіна (2000). Закінчила Кіровоградський (нині Центральноукраїнський) державний педагогічний університет ім. В.Винниченка, мистецький факультет за фахом «образотворче мистецтво та практична психологія» (2005).

Працює викладачем відділу образотворчого мистецтва Дитячої школи мистецтв міста Кропивницького. Успішно керує приватною студією образотворчого мистецтва «Муза» в галереї «Єлисаветград».

Учасник міських, обласних та всеукраїнських художніх виставок і пленерів. Твори зберігаються в приватних збірках в Україні та за кордоном.

На виставці представлено майже п’ятдесят живописних та графічних творів 2017-2020 років виконання. Міські пейзажі, квіткові натюрморти, оригінальні тематичні композиції, а також авторські інсталяції емоційно вражають і спонукають до роздумів над сенсом буття.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!