YouTube: Легкий старт!

02.03.2021
02.03.2021

YouTube — це найбільший відеохостинг у світі, який в Україні займає друге місце серед усіх сайтів за відвідуваністю. На майстер-класі, який відбудеться у Гончаренко центрі у вівторок 2 березня, ви дізнаєтесь, де шукати ідеї для власних відео, як оформити свій YouTube-канал, що таке оптимізація відео, аналіз конкурентів та монетизація каналу.

Своїм успішним досвідом створення та поширення контенту в YouTube поділитсья Олег Чернега, автор каналу про нумізматику, тренер та бізнес-експерт. Реєстрація на майстер-клас триває до 21.00 неділі, 28-го лютого, - ось за цим посиланням: https://cutt.ly/yk3D2oo

Участь - безкоштовна, але, з огляду на карантин, ми запросимо тільки 20 осіб! Відбір - на конкурсній основі, з огляду на вашу мотивацію! Ті, хто буде відібраний до участі у майстер-класі офлайн, отримають персональні запрошення телефоном 1-го березня.

Хто не буде запрошений на майстер-клас, зможе подивитися виступ пана Олега онлайн під час прямого ефіру у день проведення майстер-класу - на нашій Фейсбук-сторінці. Початок заходу 2-го березня об 11.00, тривалість - 1,5 години.

Ще раз нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!

Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!