Меdia-Кузня: ​Успішний старт другого сезону!

20.02.16, 16:00

Успішний початок другого сезону ‪#‎mediaкузня‬ з телевізійної журналістики стартував на каналі "Кіровоград". Учасники проекту, підтриманого програмою "Активні громадяни" Британської ради в Україні, отримали три години активного спілкування з практиками - Андрей Богдановичта Елена Кваша, людьми, які очолюють команду кіровоградської ТРК.

Вікторія Салогуб, автор проекту
Вікторія Салогуб, автор проекту
Тренінг нагадував прямий ефір: невимушено, цікаво, динамічно, з гумором, сфокусовано. Теми, які розкрили тренери, були цікавими: "кухня" телебачення для багатьох була таємницею. Цінним був досвід регіонального медіаменеджменту: Андрій Богданович оптично показав залежність регіонального ТБ від багатьох факторів - аудиторії, специфіки регіону, фінансування. На проблемах не фокусувалися, демонстрували шляхи, якими вдається команді кіровоградських телевізійників наповнювати контентом ТБ.
Як і обіцяли, практичний блок: можливість відвідати телестудію КІТа, монтажну кімнату, побачити вживу, як створюється прямий ефір, крім того, окремим учасникам пощастило випробувати себе в якості гостей. Цінними були поради Олени Кваші про те, як підготуватися до ефіру в якості гостя. Про курйози та фейки на ТБ розповів Андрій Богданович.

Тренери зробили акцент на стандартах телевізійної журналістики, жанрах, форматах. А вже у вівторок, 23-го лютого в КДПУ ім. В. Винниченка відбудеться наступний тренінг який проведе Иван Гребенюк журналіст ТСН телеканалу "1+1". Слідкуйте за анонсами та вчасно реєструйтеся для участі у проекті у Фейсбуці




  • Олена Кваша
  • Вікторія Салогуб, автор проекту
  • Андрій Богданович
  • Вікторія Салогуб, автор проекту

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!