​Акустичний концерт Андрія Гардашнікова

06.09.2021
06.09.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Музичний проекту "Акустичний вересень" запрошує на дах Кропивницького Гончаренко центру поціновувачів та поціновувачок атмосферної музики. Поки вечори ще теплі і темніє не рано, влаштовуємо зустрічі із місцевими музикантами. Першим у понеділок 6 вересня о 17.30 виступить гітарист, лікар, громадський активіст Андрій Гардашніков.

Щоб потрапити на зустріч, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/5Wg7NCf - і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде запрошення напередодні, 4-5 вересня. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили це повідомлення: 050-884-97-16. Будь ласка, записуйтесь заздалегідь і заповнюйте форму повністю.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні. Але донати/внески на користь музикантів вітаються! Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop Бачити менше



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!