​Тренуємось на даху!

02.10.2021
02.10.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Погода радує сонечком, тож Кропивницький Гончаренко центр продовжує щосуботи запрошувати для вас найкращих тренерів та тренерок, щоб вони проводили заняття на даху.

Записуйтесь на тренування, яке проведе 2 жовтня о 9.00 ранку тренерка з пілатесу, співзасновниця студії "Mind & Body" Ганна Терещенко. Щоб потрапити на зустріч з нею, будь-ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/FEWdzH3 - і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде запрошення від адміністраторки центру напередодні, 1 жовтня. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили це повідомлення: 050-884-97-16.

Кількість місць на даху обмежена, тому записуйтесь на цікаві для вас заходи заздалегідь і заповнюйте форму повністю. Якщо ви не отримали запрошення у Вайбері, значить, на жаль, вже немає місць на це заняття. Слідкуйте за анонсами, і записуйтесь на наступне!

Важливо: У Гончаренко центрі немає місця, де можна перевдягтися або прийняти душ, тому будь ласка приходьте вже одягнені у зручний, наприклад, спортивний одяг. Ми працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку, піднімайте голову - шукайте вивіску ,-)

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні. А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!