​Курс лекцій "Без черг і без паперу"

15.02.2022
15.02.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Якщо ви хочете опанувати цифрові сервіси на платформі державних електронних послуг "Дія", то саме зараз час це зробити! Наталя Андрійченко запрошує у вівторок, 15 лютого до Кропивницького Гончаренко центру на тренінг, під час якого ви навчитеся замовляти і отримувати онлайн довідки, витяги та сертифікати. Це можуть бути довідки про доходи і про відсутність судимості, витяги із реєстру застрахованих осіб, сертифікати про вакцинацію, тощо.


Присутні на занятті навчаться користуватися онлайн послугами або на власному телефоні, або на ноутбуках, котрі люб'язно передали у центр благодійники.

Також під час зустрічі пані Наталя покаже, як створити електронний підпис через Приват 24, як оформити особистий кабінет на платформі "Медкард 24". Розповість загалом, що таке застосунок "Дія", а також платформи "Дія.Бізнес" та "Дія.Цифрова освіта". Ті, хто ще цього не зробив, зможуть оформити собі картку "єПідтримка".

Хочете взяти участь? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/pOXYc50 - і приходьте у вівторок, 15 лютого об 11:00 у Кропивницький Гончаренко центр за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку.

Пані Наталя Андрійченко - завідувачка інформаційно-бібліографчного відділу обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського. І курс лекцій "Без черг і без паперу" на базі Кропивницького Гончаренко центру - це спільний освітній продукт, котрим можуть безкоштовно скористатися всі бажаючі.

А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!