Новітні технології в сільському господарстві: жителів Кіровоградщини запрошують на навчання

08.08.2022
08.08.2022

Жителів Кіровоградщини запрошують на курси, де навчатимуть новітніх технології в обробітку землі тваринництві, та й загалом у сфері сільського господарства. Для безробітних, зареєстрованих у центрі зайнятості, навчання відбуватиметься безкоштовно.

Як повідомляє сайт "Гречка" з посиланням на обласний центр зайнятості, наразі вони організовують курси цільового призначення за навчальною програмою «Мале підприємництво на селі. Новітні прогресивні технології на сільськогосподарському підприємстві».

За короткий термін на курсах можна опанувати:

основи галузевої економіки і підприємництва; використання інноваційних технологій у рослинництві; використання інноваційних технологій у тваринництві. Навчання стартує 8 серпня на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Бажаючі пройти навчання повинні мати:

освіту професійно-технічну; вік не менше 18 років; медичну довідка. Для безробітних громадян Кіровоградщини, які зареєстровані у службі зайнятості, професійне навчання здійснюватиметься безкоштовно за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Деталі можна дізнатися за тел. (0522) 32-13-28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру за місцем вашого перебування. Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у серпні 2022 року, за цим посиланням.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!